Tien jaar Fieret Optiek: Een decennium van zichtbare zorg

Geschreven door:

In 2024 viert Fieret Optiek zijn 10-jarig jubileum, een bijzonder moment om stil te staan bij een decennium van toewijding en service. Het begon allemaal in 2014, toen Fieret Optiek als mobiele opticien door de regio Groningen en Drenthe trok. We brachten onze service letterlijk aan huis, met als doel onze klanten het gemak en comfort te bieden dat zij verdienen bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Deze persoonlijke aanpak, waarbij we oogzorg naar de mensen toe brachten, is nog steeds een belangrijk onderdeel van wie we zijn.
In 2017 maakte Fieret Optiek een belangrijke stap door een winkel van Eye Wish Opticiens over te nemen en als franchisenemer verder te gaan. Dit gaf ons de kans om onze klanten niet alleen thuis, maar ook in een fysieke winkelomgeving te verwelkomen. Het was een tijd van groei en ontwikkeling waarin we onze dienstverlening verder konden uitbreiden.
Op 1 juni 2023 begonnen we een nieuw hoofdstuk door zelfstandig verder te gaan met onze winkel onder de naam Fieret Optiek. Dit markeerde een nieuwe fase waarin we onze visie en passie voor optiek nog meer kunnen realiseren, volledig onafhankelijk en gericht op de beste zorg voor onze klanten.
Ter ere van ons 10-jarig bestaan willen we onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit. Daarom krijgt iedereen die tijdens dit jubileum een correctiebril aanschaft 21% BTW cadeau. Dit is onze manier om deze mijlpaal samen met jullie te vieren en een beetje extra waardering terug te geven.
We kijken vol vertrouwen naar de toekomst en blijven met passie werken aan het verbeteren van uw zicht!

Meer informatie op: https://www.fieretoptiek.nl/brillen-monturen-glazen-actie-aanbiedingen

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.